Waar ben je al met het gezin naar toe gereisd?

Gaan jij en je gezin regelmatig op vakantie, dan is het natuurlijk te gek om al deze prachtige reizen vast te leggen in bijvoorbeeld een fotoboek. Toch zien we dat een fotoboek vandaag de dag steeds minder populair wordt en mensen toch kiezen voor een ietwat aparte vorm van het vastleggen van herinneringen. Uiteraard kunnen we tegenwoordig met onze mobiele telefoon op ieder gewenst moment de foto’s die we jaren geleden hebben gemaakt tevoorschijn halen, waardoor het dus niet per se noodzakelijk meer is om ze ook daadwerkelijk te vereeuwigen in bijvoorbeeld een boek. Maar hoe leuk is het om iets aparts aan de muur te maken met allerlei verschillende foto’s en bijvoorbeeld ook andere herkenningspunten van de plekken waar jij en je gezin allemaal al zijn geweest?

Kies voor een houten wereldkaart

Wil jij liever geen foto’s aan de muur hebben hangen, dan is een houten wereldkaart natuurlijk een prachtig alternatief. Zo kun je er voor kiezen om de plekken waar je bent geweest op een bepaalde manier te arceren, maar is het ook leuk om bijvoorbeeld alleen de delen op te hangen waar je al bent geweest. Mochten er dan vragen komen van de mensen die bij je thuis op visite komen, dan heb je direct het nodige om  over te kletsen samen. Uiteraard ben je helemaal vrij in te bepalen wat je nu daadwerkelijk zou willen, maar dit is toch echt wel één van de meest originele manieren.

Kies voor herinneringen

Foto’s hangen tegenwoordig steeds minder in huis, maar hoe leuk is het om bijvoorbeeld iets mee te nemen wat je aan een bepaalde plek of bepaald land doet terugdenken. Hierbij kun je denken aan een prachtige kan met sangria voor wanneer je in Spanje bent geweest. Je kunt er dus alle kanten mee op. Ga je nu regelmatig naar dezelfde plek, dan is het natuurlijk niet nodig om iedere keer weer iets mee te nemen, mits je dat natuurlijk ontzettend leuk vindt. Door het op deze manier te doen, behoud je toch de herinnering aan een bepaalde vakantie, maar dan niet in de vorm van foto’s.