Voor het eerst met je baby vliegen (naar Malaga)

Ben jij net bevallen en ga je je voor het eerst met je kleine trots op vliegvakantie, dan is dit natuurlijk ontzettend spannend. Ongeacht waar je naartoe gaat, zullen de indrukken welke je baby tot zich krijgt gigantisch zijn. Vooral wanneer je voor het eerst gaat vliegen met je baby blijft het altijd weer een verrassing hoe je kleintje hierop reageert. Toch zijn er een aantal zaken die je op voorhand kunt regelen, zodat je kleintje een perfecte vlucht heeft zodat je je als ouders zijnde geen zorgen hoeft te maken of alles wel goed gaat. Met deze tips, zorg jij voor een onbezorgde vlucht met je baby. Wij gingen voor onze eerste vliegvakantie naar Malaga, ons heeft dit enorm geholpen!

Draagzak

Wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat, dan is de kans vrij groot dat je een eind moet lopen. Niet alleen naar het vliegtuig, maar ook wanneer je eenmaal bent geland. Een draagzak zal dan uitkomst bieden. Zo kun je je kleintje eenvoudig met je meedragen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opbergen van een buggy of kinderwagen. Een draagzak is namelijk niet alleen ontzettend praktisch, maar neemt ook weinig tot geen ruimte in beslag. Kortom, een absolute aanrader voor iedere ouder!

Voeding

Wanneer je met je baby gaat vliegen naar malaga, dan ben je toch snel ruim 3 uur onderweg. Het is dan verstandig op voorhand te zorgen voor voldoende voeding. Gemiddeld zal een baby ongeveer om de 2 tot 2,5 uur voeding nodig hebben. Door bijvoorbeeld flesvoeding of kant en klare voeding mee te nemen, kun jij je kleintje gedurende de vlucht indien nodig voorzien van de gevraagde voeding..

Oren

Wanneer je voor het eerst met je kleintje op vakantie gaat naar malaga, dan kan het zijn dat ze gedurende het opstijgen en landen last krijgen van de oren. Door de enorme drukverschillen, kan dit vooral bij baby’s zorgen voor flinke pijnscheuten in de oren. Vervelend genoeg is hier niet altijd direct iets aan te doen, wat vaak wel wil helpen, is om je baby af te leiden van wat er op dat moment gebeurt. Door ze te laten kijken naar bijvoorbeeld een filmpje, zal je zien dat het vaak een stuk beter gaat.