Leuke speeltjes & accessoires voor je baby 

Als je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau dan zijn er veel mogelijkheden. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Maar wat dacht je van een leuke spaarpot? Veel mensen weten niet zo goed wat ze moeten geven en dan krijg je misschien geld. Je wil het dan op een speciale rekening van je baby storten. Echter is het veel leuker om het in de spaarpot te doen en dan kun je een mooi bedrag bij elkaar sparen. Deze mooie siliconen spaarpotten zorgen ervoor dat al je spaargeld veilig bewaard kan worden. Maar er is nog zoveel meer te koop, een mooie knuffel bijvoorbeeld of kleding. Je moet hierbij wel goed kijken naar de kledingmaat, want voordat je het weet zijn ze er alweer uitgegroeid. Een leuke puzzel kan natuurlijk ook altijd of een persoonlijk cadeau, waar ze bijvoorbeeld later wat aan hebben. De spaarpot gaat in ieder geval altijd goed van pas komen, want je zal regelmatig geld krijgen voor je kindje. Hierdoor kun je mooi sparen en het later weer gebruiken als je wat nodig hebt.

Muziek voor de baby(kamer)

Kinderen en muziek, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Het kan erg rustgevend werken, bijvoorbeeld als ze gaan slapen. In de slaapkamer is het daarom leuk om een muziekbox te gebruiken. Er zijn hierin verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld een witte of houtlook box. Het zorgt voor een tijdloze luisterervaring en dit is een mooie aanvulling voor iedere babykamer. Laat je kleintje rustig wakker worden en in slaap vallen met rustgevende muziek. Je bepaalt zelf welke muziek je aanzet en dan ontdek je zelf wat er voor jouw kleintje fijn werkt. Dit is leuk om zelf te kopen, maar ook leuk om cadeau te doen als je op kraamvisite gaat. Je hebt dan in ieder geval een origineel cadeau.

Aanvulling voor de kinderkamer

Speeltjes en accessoires voor je baby, er is zoveel te vinden. Maar heb je eens gedacht aan een baby mobiel? Een mooi voorbeeld is een mobiel van een geborduurde zwaan. Deze is gemaakt van natuurlijk linnen en gevuld met vezels. Het is echt een uniek kunstwerk, want het is helemaal met de hand gemaakt. Je moet er wel rekening mee houden dat het geen speelgoed is, maar het is een decoratief stuk. Hoger plaatsen zodat de kinderen het niet zomaar vast kunnen pakken, is daarbij zeker aan te raden.