De leukste baby en kind winkels

De leukste baby en kind winkels

april 14, 2022 Uit Door Slaapcoach

Hoog tijd om eens wat tips te geven over de leukste baby en kinder winkels! Online is er natuurlijk een enorm aanbod, waarbij wij altijd stiekem wat vooronderzoek doen online naar wat er beschikbaar is en wat het kost, om vervolgens lekker naar een grote baby of kinderwinkel te gaan. Je weet dan in ieder geval een beetje wat alles is, zodat je als kersverse ouders niet compleet overdonderd wordt door wat er allemaal in de winkels te koop is. Daarnaast weet je dan ook een beetje wat de prijzen online zijn, zodat je niet teveel gaat betalen in de winkel.

Maar bij welke winkel moet je dan zijn? Nu kunnen we gaan vertellen over de prachtige boetiekwinkeltjes zoals By Mus in Meppel  of Dot en Julot in Breda, maar  om nu speciaal voor die winkels naar Meppel of Breda te rijden is misschien ook wel heel veel gevraagd (ondanks dat ze enorm de moeite waard zijn!). Dus welke winkels zijn landelijk gezien nou de leukste baby & kinder winkels?

Babypark

Wij zijn enorm fan van de Babypark. Dat is eigenlijk bij onze online verkenning begonnen, aangezien Babypark enorm veel video’s heeft gemaakt over de spullen die ze verkopen. Daarnaast hebben ze letterlijk alles voor baby’s en kinderen in de winkel, van bed tot slaapzak tot autostoel. Zeker de grote vestigingen zoals in Staphorst maken indruk!

Babyplanet

Een iets kleinere keten, maar daardoor voor ons wel een fijne winkel. De Babyplanet winkels zijn iets minder groot als bijvoorbeeld de Babypark, maar voor je gevoel krijg je daardoor ook wat meer persoonlijke aandacht.

Van Asten Babystore

Hoewel Van Asten Babystore maar 1 fysieke vestiging heeft (Tilburg), willen we deze toch enorm aanraden. Vond je de Babypark in Staphorst al groot (4.000m2), Van Asten is zelfs >5.000m2. Hier zouden we dus wel speciaal voor naar Tilburg rijden om een ochtend of middag te shoppen. Daarnaast hebben ze een erg uitgebreide webshop, waardoor je ondanks de afstand tot Tilburg wel makkelijk kunt retourneren of bestellen.