Witte ruis voor volwassenen

Dat witte ruis voor baby’s een echte uitkomst is, dat wisten we natuurlijk al. Door het nabootsen van geluiden zoals de hartslag als het stromen van het bloed ervaart je kleine een optimaal gevoel van rust en vertrouwen. Toch zien we ook steeds vaker dat volwassenen gebruikmaken van een ruis geluid tijdens het slapen. Waar dit tot voorkort een taboe was, is dit de laatste jaren allang niet meer aan de orde, want laten we eerlijk zijn een goede nachtrust is essentieel om overdag te kunnen presteren. Witte ruis zorgt er namelijk voor dat eventuele omgevingsgeluiden volledig teniet worden gedaan door de ruis uit je telefoon of speciale apparaat. Kortom, een echte aanrader voor een goede nachtrust.


Numsy Touch

numsy_touch

De meeste witte ruis machines zijn ook voor volwassenen geschikt, zoals de Numsy Touch. Deze Numsy machine is momenteel beschikbaar voor slechts €69.00. Niet tevreden? Je hebt 30 dagen slaapgarantie, wat betekent dat je binnen 30 dagen kunt retourneren.


Wat is witte ruis?

Witte ruis is in principe een eenvoudig monotoon geluid van ruis. Waar we ons vroeger irriteerde aan het geluid dat we op onze televisie hoorden tijdens het zien van een sneeuwbeeld, is dit geluid nu voor velen een ware bron van rust. Het heeft namelijk een ontzettend rustgevend effect op zowel baby als volwassenen. Vooral wanneer we onze gedachten niet aan de kant kunnen zetten, kan het een geweldige oplossing zijn voor een onrustige slaper. Doordat de ruis het geluid van de omgeving, maar ook je gedachten overneemt, zal je merken dat je bijna tot niet ligt te piekeren wanneer je wilt gaan slapen.

Hoe werkt het?

Het werk in principe vrij eenvoudig. Je kunt via spotify of youtube allerlei geluiden afspelen, maar voor het optimale effect is een witte ruis machine aan te raden. Dit is een apparaat wat aan te schaffen is voor vaak nog geen 50 euro en draadloos werkt. Dit zorgt ervoor dat alle geluid van buitenaf wordt gefilterd en je enkel het geluid van de ruis binnenkrijgt. Voor je gaat slapen ze je de machine aan op voor jouw gewenste volume en gekozen geluid. Vervolgens ga je rustig liggen en je zult merken dat je door de aanwezigheid van de constante ruis geen kans krijgt om je gedachten te laten afdwalen naar negatieve gedachtes. Dit zorgt ervoor dat je rustig in slaap valt, zonder dat je eerst uren ligt te piekeren over de alledaagse gang van zaken.