Numsy kortingscode

Er zijn verschillende kortingscode’s voor Numsy beschikbaar. Ook heeft Numsy vaak aanbiedingen van bepaalde modellen, bijvoorbeeld van de Touch of de Paradise. Kortingscodes voor Numsy zijn vaak tijdgebonden en beperkt beschikbaar, wees er dus snel bij als er een kortingscode beschikbaar is.

Actuele kortingscode

Momenteel heeft Numsy vooral via partners kortingscodes beschikbaar. Zoals bijvoorbeeld via grote magazines als Ouders van nu is er een kortingscode van 15% beschikbaar.

Via Witteruismachine.nl heb je altijd de beste prijs doordat je direct bij de fabrikant zelf besteld, zonder tussenkomst van andere partijen als Bol.com of andere (web)winkels. De prijs bij Numsy is daarmee altijd de voordeligste, zeker ook omdat er gratis verzending wordt aangeboden en je 30 dagen slaapgarantie hebt. Oftewel; je mag binnen 30 dagen altijd je white noise machine kosteloos retour sturen.

Numsy white noise

Wil je direct een Numsy white noise bestellen, ga dan naar de webshop en kies het model wat het beste bij jou behoeftes past.

Uitleg

Een white noise apparaat of witte ruis machine is een klein apparaat dat een specifiek geluid produceert, namelijk white noise / witte ruis. Dit geluid is voor baby’s herkenbaar als het geluid wat ze ook in de baarmoeder hoorden en helpt daarom met het rustig in slaap vallen.

Je hebt het zelf waarschijnlijk wel eens gemerkt hoe je baby op constante geluiden reageert. Wie was er niet verbaasd toen de kraamverzorger of jijzelf ging stofzuigen terwijl de baby in de box of wieg lag en ineens in slaap viel. Nu is iedere avond en middag tijdens een slaapje de stofzuiger aanzetten wel erg veel gedoe, waardoor Numsy de white noise machine heeft uitgevonden. Daarnaast is de witte ruis die uit de apparaten komt ook nog eens nog herkenbaarder voor baby’s waardoor je baby nog makkelijker in slaap zal vallen.